úterý 10. listopadu 2015

Rozšířené album Jiřího Hanáčka

Pokud patříte mezi pozorné čtenáře blogu, jistě vám neuniklo, že jsem do pravého postranního panelu přidal odkaz na album maxikaret, které již více než rok buduje kolega Jiří Hanáček z Brna (více info o projektu naleznete na starším odkazu zde).


Za poslední dobu se album rozšířilo o další čtyři alba, zaměřená na české maxikarty současných vydavatelů - Vydavatelství Oftis, Postfily České pošty, Sekce sběratelů CM a jiných vydavatelů.


Za myšlenkou rozšířit alba i o české maxikarty stojí vedoucí sekce Josef Fronc, který chce jít do budoucna v této elektronické evidenci mnohem dál. Nebudeme ale předbíhat a počkáme raději na oficiální zprávu o jeho dalším záměru.
Na závěr je nutné opět podotknout, že hlavní zásluhu na vybudování a správu alb má sám jeho tvůrce Jiří Hanáček. Jiřímu se dosud povedlo v 11 albech odprezentovat více než 1100 československých, českých i zahraničních maxikaret s českou tématikou a za to mu patří velký dík.
PK

Vážení sběratelé, do alba oficiálních maxikaret České pošty - Postfila nám chybí doplnit několik, zejména starších vydání. Pokud je máte ve sbírkách a máte je možnost převést do elektronické podoby (min. 300 DPI), zašlete nám je na mail k doplnění alba. Díky za spolupráci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...