pondělí 16. dubna 2012

Tak jsme se sešli

V sobotu 14.4.2012 se poprvé po pěti letech existence sešli členové sekce sběratelů analogických pohlednic. Jak jsme předem avizovali v blogu, setkání se uskutečnilo v "Máchově kraji" v Pensionu Skalka u Doks.


Setkání bylo rozděleno do dvou částí, které přetínala pauza na oběd. První, teoreticky obsažnější část byla věnována vzájemnému představení účastníků a diskuzi o našem zájmu v souvislosti s historií, inauguracemi známek, známkovou tvorbou, výběrem vhodných pohlednic, atd. Druhá, volnější část patřila především individuální diskuzi mezi členy, prohlídce vystavených exponátů a burze analogických pohlednic. Setkání se zúčastnili skalní sběratelé z různých částí ČR, se kterými se potkáváme při různých filatelistických akcích.

odtud jsme přijeli
Setkání trvalo více než čtyři hodiny a nebýt skutečnosti, že většina našich členů musela stihnout vlak domů, bylo by se o nějakou tu hodinu bývalo protáhlo. Stále zůstalo neprobráno spousta témat, která by členy jistě zajímala. Ty si tak můžeme nechat na některé z příštích setkání.
Na závěr přinášíme společnou fotku z historicky prvního setkání, děkujeme všem účastníkům, že dorazili na setkání, panu Mgr. Doležalovi za poskytnutí prostor a přípravu výborného oběda a těšíme se na někdy příště...

zleva: Zbyšek Veselý, Pavel Kancnýř, Jirka Koukal, Ladislava Hradílková,
Josef Fronc, Tomáš Doležal, Marcela Komedová, Martin Hlavatý a syn
PK

1 komentář:

  1. Vytvořený suvenýr připomínající CM, kterou není, symbolizuje kraj, ve kterém jsme se sešli. Pohlednice s hradem Bezděz a vylepený aršík oražený poštou Doksy s datem dne konání akce 14.4.2012 nemůže být CM, neboť pohlednice je dlouhého formátu, je na ni vyobrazen detail aršíku nikoli objekt vyperforované známky, celý aršík se pro tvorbu CM nepoužívá. Autor si je těchto atributů vědom, ale vytvořil suvenýr, připomínající naše první setkání. Jednou u něj budeme vzpomínat.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...